Wednesday, December 16, 2009

Oakley Militære Solbriller


Jeg er vild med disse Oakley Si Straight Jacket Polarised Solbriller. De har det klareste synsbillede med militær ballistisk beskyttelse. Oakley bruger HIGH DEFINITION OPTICS® (HDO®)inklusiv patenteret teknologi så som XYZ OPTICS® for krystalklart syn langs hele solbrillekanten. Optikken på solbrillerne er så skarp, at de overgik de internationale standarderne for ANSI Z87.1.

Oakley SI Straight Jacket Polarised Solbriller er designet til brug i militæret. Solbrillerne har ballistisk beskyttelse, der møder de internationale standarder for både høj-velocitet og høj-massekontakt. Solbrillerne er så gode, at de kan bruges til både militær brug, politiet, SWAT hold og personbeskyttelse.

Oakley Si Straight Jacket Polarised solbriller er lavet af ekstra holdbart letvægtsmateriale, der udnytter de bløde UNOBTAINIUM® komponenter til at øge solbrillernes gribeevne, når ansigtet bliver vådt. Dette er en del af Oakley´s tre-punkts system, der er designet til at holde brillerne på plads og give optimal optisk syn uanset forholdene.

Solbrillerne kan fåes i en smart mat sort ramme med grå linser.