Tuesday, November 2, 2010

Tæt beskyttelse ydelser


Intelligent Protection International Limited tilbyder tæt beskyttelse og bodyguard tjenester til støtte vores kunder, uanset personlig risiko, kidnapning og løsepenge eller terror trussel, og vores tætte beskyttelse bodyguard tjeneste er skræddersyet til dine behov. Vores kunder spænder fra regeringer og Fortune 500 virksomheder til enkeltpersoner, hver kunde er forskellig, hver for tæt beskyttelse opgave er anderledes, sprog og livsstil overvejelser er altid tages i betragtning; kvindelige arbejdere kan leveres så de passer til enhver familie behov og / eller situationer, hvor børn er involveret.

Tæt beskyttelse har udviklet sig de seneste ti år, i hvad der nu en mere raffineret service, bodyguards har nu internationalt anerkendte kvalifikationer og en standard niveauet for den samlede uddannelse. Intelligent Protection International Limited har tilføjet militær operation og ledelsesmæssige kompetencer tjenester til at øge disse bodyguard-tjenester.

Alle vores tætte beskyttelse bodyguard agenter er tidligere medlemmer af britiske specialstyrker (SAS / SBS) eller fra en kongelig beskyttelse eller intelligens baggrund. Inline med regler, som alle vores tætte beskyttelse bodyguards indsat i Det Forenede Kongerige er kvalificerede og hold SIA licenser.