Thursday, December 23, 2010

Multicam Blackhawk STRIKE Cyclone hydrering pack


Multicam Blackhawk STRIKE Cyclone hydrering pack





Denne Multicam Blackhawk STRIKE Cyclone hydrering pack er alsidig og robust. Det er hurtigt blevet en kunde favorit! NTOA gennemgået og godkendt!



Frigives ved Blackhawk i Multicam i begyndelsen af 2010, Multicam Blackhawk STRIKE Cyclone hydrering pack er nu en stjerne købe



Inkluderer 100 ounce Blackhawk væskesystemDrik system beskyttet af Microban ® antimikrobielle teknologi.Marked bevist bid ventil og patentanmeldt hurtig afbryde systemet.



Den Multicam Blackhawk STRIKE Cyclone hydrering pack funktioner tvilling rum til ekstra lagerplads og er Molle kompatibel med mulighed for montering af medicinske, nytteværdi eller ekstra magasin poser.



Blackhawk hydrering Kit med antimikrobielle teknologiDrikken system beskyttet af Microban ® antimikrobielle teknologi med bid ventil og Blackhawk hurtig-afbryde systemet.



Microban ®-teknologi inkorporeret i Blackhawk hydrering systemer ikke reducere eller eliminere behovet for at anvende god hygiejne. Teknologien er ikke et alternativ til en god rengøring og pleje af dit system, men er en støtte i denne proces.