Friday, February 11, 2011

SureFire X300 LED pistol / riffel våben lys



Den SureFire X300 er en stor handgun, riffel Light, som også kan bekæmpe hjelm monteret ved hjælp af Ops Core 2010 ACH-ARC Kit (tilbehør jernbane-stik).


Den SureFire X300 er udstyret med en højeffektiv lysdiode, der genererer 170 lumen af strålende hvidt lys fokuseret ved et samlet indvendigt Reflection (TIR) linse til at fremstille en stram stråle med god rækkevidde og væsentlige surround lys for perifere syn.




Den SureFire X300 benytter en lysdiode, så har ingen af endeløse at brænde ud eller gå i stykker og genererer taktisk niveau lys-nok til at overvælde en angribende's nat-tilpassede vision-for 2,4 timer pr sæt batterier.


Den SureFire X300 har høj styrke luftfartsindustrien aluminium krop er Mil-Spec hårdt anodiseret for overlegen sejhed og korrosionsbestandighed, og er O-ring og pakning forseglet for at gøre det dykkede til 22 meter.




Den SureFire X300 Rail-Lock ® systemet leveres med adapter plader, der muliggør hurtig tilslutning til og fjernelse fra enten Universal eller Picatinny skinner. En ambidextrous push / skifte Switchen har en finger operation for enten øjeblikkelige eller konstant om drift.


Valgfri pistolgreb switche tilladelse til en operation med det øverste greb fingeren, forlader pegefingeren fri til betjening af pistol aftrækkeren. Andre afbrydere er til rådighed for driften af den SureFire X300 når der er knyttet til en riffel.