Tuesday, November 1, 2011

Cold Steel Recon 1 Clip Punkt Plain Edge Kniv


Cold Steel Recon 1 Clip Punkt Plain Edge er en letvægts taktisk foldekniv med en 4 "almindelig kniv.
, LigIdeal som en bekæmpe kniv til militæret eller bare for dem, der elsker Cold Steel Knive, de Cold Steel Recon 1 Clip Punkt Plain Edge Knife er stor værdi og en stor bid af design og teknik fra Cold Steel.

er Cold Steel er berømt for at hæve bar i kniven branchen og Cold Steel Recon 1 taktiske mapper sætter en standard, der er svært at slå. Hvorfor? Fordi de er så hårde som søm og skåret som en motorsav! Hver facet af deres konstruktion har været over designet til at gøre dem så stærke, holdbare og effektive som overhovedet muligt.

The Cold Steel knive er lavet af importeret japanske AUS 8A rustfrit stål, der er blevet vakuum behandlet varme og under nul slukkes og håndtagene har G-10 laminat skalaer kunstfærdigt formede og flosset for en forrygende non slip greb. Plus, de er holdt sammen af ​​det nyeste inden for højstyrke mekaniske fastgørelser og yderligere forankret ved en 6061 varmebehandlet spacer. At komplimentere Cold Steel super seje knive og håndtag er disse bekæmpe knive er udstyret med vores revolutionerende Tri Ad lock ®, som praktisk talt udelukker lås fiasko.

At komplimentere deres taktiske mission, vi har givet hver enkelt bekæmpe kniv en hård, sort, Teflon ® finish. Cold Steel test har vist, denne belægning har tre store fordele for taktiske knive. For det første hjælper bladet til at modstå rust. For det andet eliminerer genskin og lyse refleksioner, hvilket kan give sin bruger væk. Og for det tredje, det er en overlegen glidecreme, der får bladet til at glide igennem selv hårde materiale med markant mindre friktion. Dette betyder at du kan skære dybere og langt længere end med en ikke-Teflon ® belagte klinge.


For at gøre Cold Steel Recon 1 Clip Punkt Plain Edge Kniv lige så nemt at åbne og bære som muligt Cold Steel har udstyret hver kniv med en tommelfinger disk og lille ekstra stærk lomme klip. Dette klip er helt symmetriske så venstreorienterede bedes tage til efterretning. Hvad mere er dens lille størrelse ikke slibe eller irriterer håndfladen under langvarig brug.

Tynd, let, skarp og utrolig hård, det Cold Steel Recon 1 er villige og i stand til at hjælpe dig på din næste mission!