Wednesday, January 27, 2010

Military Advanced Combat Helmet MACH 3


Military Advanced Combat Helmet MACH 3

Dette er en superavancerede taktisk hjelm med beskyttelsesniveau 3.
Hjelmen er lavet specielt til brug for militære og politi taktiske styrker, hvor enhederne har brug for at have udviklet radioudstyr på sig. Hjelmen er formet særligt til at passe rundt om høretelefoner, radioudstyr og mikrofoner samtidig med at den stadig tilbyder et højt niveau af beskyttelse.

Denne kombination gør at hjelmen er meget behagelig at bære, og gør den ideel for folk der sidder meget i bil og skal være mobile og i konstant kommunikation samtidig med at den yder stor beskyttelse.

Hjelmen vejer 1060 gram i størrelse Large, hvilket er en stor reduktion i forhold til andre hjelme, der tilbyder beskyttelsesniveau NIJ IIIA.

Der er desuden et forbedret harnesssystem med fire låse, der sørger for at hjelmen holdes på plads i selv de mest dramatiske situationer. Harnesset er fuldt justerbart og inkluderer læder front puder, nylon puder i nakken og et net, der dækker toppen af hovedet.

Hjelmen har et beskyttelsesniveau der svarer til STANAG 2920 - V50 F6 650m/s, hvilket passer til de fleste behov og operationelle krav.

Alt i alt en super god hjelm til brug for mange situationer.