Monday, November 23, 2009

Defensivt Kørekursus

Defensivt Kørekursus

Dette kursus er et godt defensivt kørekursus, der kan bruges af klienter i et utal af situationer, hvor erfarne kører er essentielt. Hensigten bag kurset er ikke kun at nedsætte antallet af ulykker og ødelagte biler forårsaget af ulykker, kidnapninger og baghold, men også at uddanne folk til at forstå de reelle farer i forbindelse med kørsel i farlige områder. Dette gør kørerne bevidste om signalerne ved mulige terrorangreb og kriminelle aktiviteter, hvorved de kan undgå en situation, før den udvikler sig.

Kurset er udviklet af tidligere medlemmer af det Britiske forsvar og politi. Instruktørerne bruger velkendte og gennemtestede procedurer udviklet af politiets avancerede instruktører samt britiske specialstyrker. Kurset er beregnet for professionelle kørere samt individer, der oplever et vis niveau af kørselrelateret stress. Kurset er udviklet til at lære de studerende om sikker og progressiv kørsel samt videreuddanelse indenfor områder så som risiko og trusselsniveau.

Som kører er du ansvarlig for dit køretøj samt de mennesker, der rejser med dig. Truslen om kidnapning og baghold er reel og disse afprøvede teknikker vil give den studerende selvtillid og den årvågenhed, der skal til for at foretage hurtige og korrekte beslutninger i krisesituationer.

Kurset består blandt andet af
- ruteplanlægning
- antibaghold og kidnapningsøvelser
- personlig sikkerhedsopmærksomhed
- systemer indenfor kørselskontrol
- Modforanstaltninger for spionage