Monday, November 23, 2009

Fjällräven Telemark II Jakke


Fjällräven Telemark II Jakke er en vindtæt og vandafvisende lang skaljakke med en 2-vejs lynlås og mange lommer.

Jakken har 6 ydre lommer og 1 Napoleon lomme. Derudover har jakken en 2-vejs lynlås med beskyttende flap og knapper på fronten. Jakke- og ærmekanter samt taljen kan alle justeres og nylon hætten er en fast hætte, der kan rulles ned.

Fjällräven Telemark II Jakke er designet for udendørslivet. Den er fantastisk for vandring, gårture, til at have på i bjergene samt som taktisk jakke til personbeskyttelsesarbejde. Jakken er så diskret og stilfuldt designet, at den kan bruges til hverdagsbrug.

Fjällräven Telemark II Jakke er lavet af G-1000 materiale, der er Fjällräven´s eget unikke materiale og en klassisk ingredient i Fjällräven´s tøj. Det tætvævede materiale er 65 % polyester og 35 % bomuld, hvilket gør jakken både holdbar, åndbar og hurtigtørrende.

Et af G-1000 materialet´s bedste karakterer er dets fantastiske åndbarhed, hvilket især er brugbart til aktivt udendørsbrug. Derudover er jakken impregneret med en miljøvenlig impregnering lavet af bivoks og praffin, hvilket gør at materialet også er vand- og jordafvisende.

Jakken er lavet af G-1000 i 65 % polyester og 35 % bomuld, den er vand- og vindafvisende og har justerbare kanter og talje. Hætten er fast og der er en 2-vejs lynlås med beskyttende flap og knapper. Deruvoder har jakken 6 yderlommer, 1 napoleon lomme og vejer kun 725 gram.