Monday, November 23, 2009

Lowa Elite Ørken Støvler


Lowa Elite Ørken Støvler er designet som en bjergstøvle til alt slags terræn og til brug i alle sæsoner. Lowa Elite Ørken Støvler blev introduceret for at give bæreren en alt slag terræn støvle, der kan bruges i alle sæsoner.

Støvlen er designet til sand, klipper og løse sten.
Lowa Elite Ørken Støvler er baseret på den altid populære Lowa Mountain GTX Støvler der er designet til at udstå det hårde terræn, der er sand, klipper og sten. Støvlen har et yderst åndbart og ventileret indre lag samt en yderligere forstærket Cambrelle sektion i hælen. Der udover har støvlen en gummi anti-ridse kappe på tåen.

Lowa Elite Ørken Støvler er gode til at komme hurtigt ind og ud af. De lukkede kroge inlusiv det centrale lukkesystem gør at du hurtigt kan tage støvlerne af og på. Dette gør ydermere støvlerne super gode for faldskærmsudsrping.

Støvlerne giver fantastisk greb og støtte. Lowa Elite Ørken Støvler har Vibram MVS trekking sål enhed, hvilket giver støvlen et fantastisk greb på alle terræn. Dette inkluderer Supination of Pronation støtte. Derudover er støvlerne bygget til at give optimal støtte både horisontalt og bredde støtte.

Lowa Elite Ørken Støvler er i vandafvisende (1.8 - 2.0 mm) beige læder.
De har Vibram MVS Trekking Sål der giver godt greb på alle overflader.
De har achilles hæl flex panel for ekstra støtte og komfort.
Lowa Klima Kontrol System
Vita-Tex yderst åndbar og ventilerende indre lag.
Cambrelle anti-slidtage område i hælen.
Åbne snørrebåndskroge for hurtigt at tage støvlerne af og på.
680 g størrelse UK 8.