Monday, November 23, 2009

Due Diligence Undersøgelse

Due Diligence Undersøgelser er en vital del af moderne forretningshandler og forretningsforhold. I den globale økonomi, vi befinder os i i dag, hvor komplekse forbindelser og forretningsgange er hverdag, er det nødvendigt at have korrekt og præcis viden på det rette tidspunkt for at kunne tage de rigtige beslutninger. Offentlig tilgængelig information om et firma og dets associerede er ofte mangelfuldt, ikke opdateret og svært at få fat i.

International Intelligence er et firma, der specialiserer sig i at undersøge et hvilket som helst emne ved hjælp af diverse efterretningsteknikker. Disse inkluderer regnskabspraksis, overvågning og computer efterretning. Målet er at synliggøre eventuelle skjulte strukturer, uafsluttede passiver eller suspekte finansielle handler.

Al efterretning er analyseret for at skabe det fulde billede af den virksomhed, som undersøgelsen omhandler. En report baseret på de indhentede efterretninger er sendt til klienten, hvilket gør dem i stand til at foretage en sund beslutning før virksomheden binder sig til signifikante kontrakter eller alliancer.

Services man kan finde hos International Intelligence er:

- finansiel profil og analyse
- on & off shore undersøgelser
- undersøge forbindelser, associerede og aktiviteter
- skjulte dagsordener der kan ødelægge virksomhedens rygte.

En nylig engelsk rapport vurderede at svindel alene i Storbrittanien koster samfundet £ 13.8 milliarder om året!